@2016 by Catherine Krauch - vzw Haezenweg

Buitenspeeldag - Affligem (Gratis)

- 19 April 2017 -

Deze wervelende speelnamiddag moet je zeker meegemaakt hebben! Véél volk, en toch gezellig, dat is de buitenspeeldag ten voeten uit. Lekker buiten spelen, nieuwe vrienden maken, en vooral veel lachen en plezier. De buitenspeeldag vindt plaats op Domein Verbrugghen.

Binnenkort kan je u inschrijven!

Sportdagen - Sportis

Hun grootste troeven zijn een uitdagend programma, een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en een gespecialiseerde kwaliteitsvolle begeleiding. Zij stellen een denderend programma samen, aangepast aan de leeftijd en aan het aantal deelnemers.

Neem zeker contact op met Sportis en beleef uw sportdag! 

Moordspel

Zoek je een moordspel op maat om te spelen met je bedrijf, organisatie, vereniging, familie, vriendengroep,… als bedrijfsevent, moorddiner, stadsspel, teambuilding, vrijgezellenfeest, enz… Beleef dit spel samen met  de organisatie van Patrick Bernauw!

GPS-spel

Een E.T. die miljoenen jaren geleden op deze aarde is gestrand, staat op het punt uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Met de GPS – of een eigen smartphone/tablet – in de hand nemen paranormaal onderzoeksteams de uitdaging aan. Slagen zij erin de magische formule op te sporen, waarmee ze de E.T. weer kunnen doen inslapen en een wereldwijde catastrofe verijdelen?

Please reload