Vaderdag 2020

June 13, 2020

Origineel ontbijt, picknicken op Domein Verbrugghen met Vaderdag op zondag 21 juni.

Ontbijt met broodje kaas en hesp en croissant - Vers glas fruitsap en koffie aan 20€.  Voor de liefhebbers een fles gekoelde cava Pupitre aan 16€.

Wij zorgen voor uw dekentje om gezellig te picknicken op het Domein. 

Gelieve u vooraf in te schrijven op .....

Bij slecht weer storten wij u sowieso het gestorte bedrag of om het even welke reden ook dat het niet kan doorgaan.

Buitenspeeldag - Affligem (Gratis)

January 03, 2023

- 19 April 2017 -

Deze wervelende speelnamiddag moet je zeker meegemaakt hebben! Véél volk, en toch gezellig, dat is de buitenspeeldag ten voeten uit. Lekker buiten spelen, nieuwe vrienden maken, en vooral veel lachen en plezier. De buitenspeeldag vindt plaats op Domein Verbrugghen.

Binnenkort kan je u inschrijven!

Sportdagen - Sportis

February 23, 2023

Hun grootste troeven zijn een uitdagend programma, een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en een gespecialiseerde kwaliteitsvolle begeleiding. Zij stellen een denderend programma samen, aangepast aan de leeftijd en aan het aantal deelnemers.

Neem zeker contact op met Sportis en beleef uw sportdag! 

Moordspel

January 01, 2020

Zoek je een moordspel op maat om te spelen met je bedrijf, organisatie, vereniging, familie, vriendengroep,… als bedrijfsevent, moorddiner, stadsspel, teambuilding, vrijgezellenfeest, enz… Beleef dit spel samen met  de organisatie van Patrick Bernauw!

GPS-spel

January 01, 2020

Een E.T. die miljoenen jaren geleden op deze aarde is gestrand, staat op het punt uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Met de GPS – of een eigen smartphone/tablet – in de hand nemen paranormaal onderzoeksteams de uitdaging aan. Slagen zij erin de magische formule op te sporen, waarmee ze de E.T. weer kunnen doen inslapen en een wereldwijde catastrofe verijdelen?

Please reload